Nedjelja, 19 svibnja, 2024

ŠTO SE DOGODILO 16-GODIŠNJOJ DJEVOJCI: Nestala je iz bolnice i o njoj nitko ništa ne zna već 5 mjeseci

Must Read

Prošlo je pet mjeseci otkako je Eva Zandbergen (16) nestala iz bolnice u Luxembourgu. Ostavila je novčanik i mobitel.

Očajni roditelji strahuju kako joj se nešto dogodilo. Otac Cornelius Zandbergen (55) za Bild je kazao kako se iza nestanka djevojčice, 20. kolovoza, krije teška priča.

– Kad je imala 14 godina Eva je upoznala muškarca (58) iz Langsura (okrug Trier-Saarburg u njemačkoj Saveznoj državi Rheinland-Pfalz). Evi je kupovao skupe darove i s njom stupio u intimni odnos. Bila mu je robinja. Svaki put kad bi otišla s njim, a mi je vratili, odmah je stupio u kontakt s njom i dao joj novi mobitel – rekao je otac.

Tri mjeseca prije Evinog nestanka, očajni su roditelji na Okružnom sudu u Trieru uspjeli dobiti privremenu zabranu kontakta prema kojoj 58-godišnji muškarac ne smije kontaktirati s njihovom kćeri. Muškarac je zabranu dobio zbog oduzimanja i promicanja seksualnih činova maloljetnika.

Roditelji su Evu poslali u Luxembourg, u bolnicu na terapiju koja joj je trebala pomoći da se vrati svom starom životu. No, ona je otišla iz bolnice i nema je već pet mjeseci.

Evina prijateljica Dana Pereira (18) objavila je na YouTubeu dirljivu pjesmu naslova “Vrati se!” . Na slikama u video isječku Eva se smije, šali i slavi sa svojim vršnjacima.

– Nadam se da je negdje u vili, u Barceloni ili nešto slično – kaže Dana.

Prijateljici je poručila: – Koliko god loše izgledalo, za sve postoje rješenja. Možemo ih pronaći. Zajedno.

Zbog istrage koja traje, ni luksemburška, niti njemačka policija ne mogu ništa reći o nestaloj osobi. Slučaj je sada u uredima javnog tužitelja u Trieru i Diekirchu (LU).

Evine roditelje i prijatelje muče mnoga pitanja na koja nemaju odgovor: Gdje se Eva može toliko dugo skrivati? Tko joj pomaže? Je li joj se nešto dogodilo? Tko išta zna?

Svi koji znaju bilo kakvu informaciju o Evi, mogu nazvati policiju na broj u Trieru, 0651-9779-2290 ili policiji u Luksemburgu, (+352) 244 40-1000.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACELJ: Jandroković odao počast žrtvama na najvećem stratištu bošnjačkog naroda. Osudio komunističke zločine vojske Franje Tuđmana vrhovnika hrvatske vojske pred kojim se 1945 povukla...

  Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 78. godišnjica Bleiburga. Počast suradnicima Adolfa Hitlera i njihovim članovima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -