Utorak, 7 svibnja, 2024

Mamić preuzeo klupu Dinama

Must Read

GNK Dinamo je objavio kako će sportski direktor kluba Zoran Mamić do kraja sezone voditi momčad.

Ovim putem GNK Dinamo obavještava javnost o tome da će u preostale tri utakmice Hrvatski Telekom Prve lige do kraja natjecateljske sezone 2019/20. prvu momčad Dinama voditi sportski direktor kluba g. Zoran Mamić, objavljeno je iz kluba.

Situacija je takva da ne smijemo brzati u odluci i dozvoliti si krivi korak. Europska natjecanja jako su blizu a znamo koliko Dinamu i hrvatskom nogometu znači igranje u europskim skupinama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobit ćemo na vremenu do konačne odluke tko će voditi Dinamo u sljedećoj sezoni, rekao je Zoran Mamić.

Podsjetimo, hrvatski nogometni prvak Dinamo u ponedjeljak je sporazumno raskinuo ugovor s trenerom Igorom Jovićevićem (46), koji je na kormilu prve momčadi bio samo dva i pol mjeseca.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

IMAJU PODATKE DA ĆE GA FBI UHITITI? Hrvatska proširuje LNG terminal na Krk bez obzira što Murphey blokira projekt Južne interkonekcije

Američki veleposlanik u Sarajevu prilično je poljuljao ugled Amerike na ovim prostorima lobirajući za to da hrvatski plinski biznis...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -