Utorak, 28 svibnja, 2024

OVCE, BRUKA, SDA REPUBLIKA Korona terevenke u Sarajevu – Uz ministra Šerif Konjević, Koke, Halid, Hari…

Must Read

https://youtu.be/Sf2AuDBDtW4

Iako su navodne vlasti u navodnoj državi-kantonu koji se odvojio davno od ostatka BiH, u svemu osim u fiskalnoj neovisnosti, tek počele s popuštanjem mjera suzbijanja koronavirusa, čini se da mnogi ne mare za to, pa ni bh. državni ministar Staša Košarac koji se večeras u Sarajevu našao na derneku sa brojnim muzičkim zvijezdama.

Uprkos mjerama zabrane okupljanja i socijalne distance od najmanje dva metra, večeras su se pribijeni jedni uz druge za velikim stolom u sarajevskom restoranu Golf Klub našli ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, sarajevski biznismen Zijad Blekić, a odmah uz njih Halid Bešlić i Šerif Konjević.

Ministar Staša Košarac, pjevači Semir Cerić Koke i Slađana Mandić, te Šerif Konjević i Halid BešlićMinistar Staša Košarac, pjevači Semir Cerić Koke i Slađana Mandić, te Šerif Konjević i Halid Bešlić

 

S druge strane stola tu su i Hari Varešanović, Semir Cerić Koke, pa i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić. Inače, Fejzić je član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo.

Hari Mata HariHari Mata Hari

 

Vrijedi podsjetiti da je rad ugostiteljskim objektima i dalje zabranjen, ali vesela ekipa nevješto se sakrila iza navučenih roletni restorana.

Foto: D. Ć./Klix.baFoto: D. Ć./Klix.ba

 

Međutim, sve što su roletne skrile, Instagram je otkrio. Jednako kao i brojna parkirana vozila ispred restorana te odjekivanje muzike sarajevskom ulicom Slatina, što je zabilježio fotoreporter portala Klix.ba.

 

Jedna od prisutnih na derneku bila je i Slađana Mandić koja je cijelu noć ispratila svojim Instagram Storyjima. Raspjevani Šerif, Halid, Hari, Koke, pa i Košarac, s čašama u zraku, zabavljali su večeras Slađine Instagram pratitelje.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -