Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

KOMŠIĆ PRED MUZEJOM JABLANICA U KOJEM SU MUČENI I UBIJANI SRBI I HRVATI: “Ranjenike ne smijemo ostaviti!”

Must Read

“Povodom obilježavanja 75. godišnjice Bitke na Neretvi, predsjednik Demokratske fronte, Željko Komšić položio je vijenac na spomen obilježje u Jablanici i odao počast svim borcima narodnooslobodilačkog rata.

Kako je bila godišnjica ove slavne bitke, Komšić se ovaj put u Jablanci nije imao priliku osvrnuti na temu neprocesuiranog zločina u tom gradu. I logora koji je bio upravo u muzeju Jablanica.

Tercijarni pretendent na poziciju hrvatskog člana Predsjedništva, u srcu je imao tu želju, on svaki put kad prolazi Jablanicom, bibikne pred onom pekarom, kako se ono zove, zaboravili smo, uzme potom sprej, stavi kapuljaču i našara sljedeće hashtagove na pekari
“#majkuvamjebemzloćinaćku #platitčete #zazloččin #nadmoim #narodom”.

Razum je ovaj put bio jači i g.Komšić je naprosto nastavio govoriti o bitkama 2. svjetskog rata.

 

Jer, doista,  to bijaše važna bitka, velika bitka koja zaslužuje pijetet, i bez obzira na stradanja Hrvata i Serbstva u Jablanici, o kojima Komšić stalno govori i poziva Tužilaštvo da ih rasvijetli, ova Titova pobjeda toliko je velika, da je Pretedent odlučio ipak, ovaj put ne spomenuti zločine nad Hrvatima i Srbima Jablanice.

Što je rijetkost, ponavljamo, jer Komšić kao dijete srpskohrvatskog braka, posebno je pogođeno onim što se dogodilo Hrvatima i Srbima Jablanice.

Kažu kad želiš Komšića izbaciti iz takta samo mu kažeš Jablanica, i on odmah krene psovati.

Jablanica “antifašistička” Jablanica jedno je od etnički najpočišćenijih gradova u BIH , u kojem poslije rata, srpski i hrvatski narod praktički više i ne postoji. Slično je i u Konjicu, Zenici, Kaknju. OHR ne hoda po tim gradovima niti prijeti Aneksom 7. Licemjerni gadovi.

Vrnimo se na antifašizam.

Skupa s Pretedentom više stotina članova Demokratske fronte posjetilo je spomen mjesto ispred Muzeja “Bitka za ranjenike na Neretvi” Jablanica.

To je mjesto gdje je Halilovićeva vojska 90-ih godina držala svoje komšije.

I to bez mučenja, tortura i zločina. Sudeći prema broju presuda.

Zašto nema presuda? Zato što je BH sud za ratne zločine objektivan i pošten. Misliš li drugačije? Ići ćeš na sud.

Demokratska fronta je ispred tog muzeja, u kojem su građani Jablanice, mučili i ubijali građane Jablanice druge nacionalnosti, kazala kako su stranka koja će, kao i do sada, nastaviti baštiniti ideju antifašizma.

Zamislimo da DF u Dretelju održi antifašistički skup, i ne dotakna se zločina u Dretelju iz 90? Teško jel da. To su te građanske vrijednosti.

Blasfemija jednog fašizma je tako , tom šutnjom DF-a postala potpuna.

No na stranu sada stradanja Hrvata i Srba u Jablanici. Zašto se baviti time. To su ionako pripadnici one fašističke manjine koji žele vladati nad većinom.

Sjetimo se mi hrabrih boraca koji su pobijedili fašističkog okupatora i riječi Titovih “Ranjenike ne smijemo ostaviti”.

To su povijesne rečenice koje odzvanjaju i  danas antifašističkom Jablanicom. I toliko su jake, da se od njih ne čuju jauci jablaničke djece,žena i staraca, iz logora Muzej, 90-ih. Jauci krivih nacija.

 

Smrt fašizmu! l Poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Hrvatski Kantoni Nemaju Svoje TV Kuće?

Hrvate se uvuklo u priču o kanalu na hrvatskom jeziku na razini države, koji je protuustavan Kada govorimo o medijima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -