Srijeda, 15 svibnja, 2024

KRIZNI STOŽER Potvrđen novi slučaj oboljelog u Rijeci, ukupno sedam slučajeva

Must Read

“Znatno nam je lakše funkcionirati otkako imamo Stožer civilne zaštite. Nemam što za nadodati. U Hrvatskoj je i dalje sedmero zaraženih. Kao što ste čuli u nedjelju ujutro riječ je o bliskom kontaktu trećeg oboljelog iz Rijeke. Zasad je 177 nalaza testirano, tri su u pripremi i čekamo krajnje rezultate. Epidemiološka situacija ostaje povoljna u RH”, rekao je ministar Vili Beroš te se nadovezao:

“Četvero hrvatskih djelatnika s kruzera Diamond Princess pušteni su s broda, ali provest će još neko vrijeme u karanteni u Japanu”

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević Alemka Markotić potvrdila je da su svi zaraženi pacijenti u dobrom stanju.

“Svi bolesnici su stabilno i zdravi, pratimo njihovo stanje. Razgovarat ćemo o nalazima i simptomima. Nakon što ne budu više imali simptome i dobiju dva uzastopna negativna nalaza, smatrat ćemo ih zdravima i poslati kući”, rekla je Markotić.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo ovu situaciju

Englezi su 4 putra Sjevernim Ircima nametnuli prvog čovjeka  u UK piramidi koji ih tamo "predstavlja". Englezi su nasilno izmjenili...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -