Utorak, 22 listopada, 2024

Muškarac u centru Mostara pretukao ženu i nanio joj teže tjelesne ozljede

Vrlo

Tijekom petka je Policijskoj upravi Mostar prijavljeno kazneno djelo “Nanošenje teških tjelesnih ozljeda”, a koje se, prema informacijama iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije, dogodilo u Mostaru.

Prijavljeno je da je muška osoba L.Đ. (1972.) upotrijebila fizičku snagu, te da udara žensku osobu u Ulici kneza Domagoja u Mostaru.

Na mjesto događaja izašla je patrola policije, te je navedeni muškarac lišen slobode, dok je ženska osoba primjećena kako leži na zemlji u besvjesnom stanju i vidno krvari. L.Đ. je u trenutku lišenja slobode bio u vidno alkoholiziranom stanju, navedeno je iz MUP-a HNŽ.

Pozvana je hitna pomoć, čiji su djelatnici žensku osobu odvezli u Centar urgentne medicine (CUM) Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, gdje joj je ukazana pomoć, te je dežurni liječnik kod iste konstatirao teške tjelesne ozljede.

Utvrđeno je da se radi o S.H. (1970.) koja je nakon ukazane liječničke pomoći samovoljno napustila medicinsku ustanovu, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Osim ovoga, službenici MUP-a HNŽ su u proteklih 24 sata zabilježili jedno kazneno djelo “Nasilje u obitelji”, a zabilježena su i četiri narušavanja javnog reda i mira.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Britanija će dijeliti injekcije za mršavljenje pretilima kako bi postali konkurentniji za naći posao

Velika Britanija je u posljednje vrijeme usmjerila pozornost na krizu pretilosti s novim pristupom – korištenjem injekcija za mršavljenje...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -