Subota, 28 rujna, 2024

Iran za glavu Donalda Trumpa ponudio 70 milijuna dolara

Vrlo

Nakon što je po naredbi američkog predsjednika Donalda Trumpa likvidiran general Qasem Soleimani, Teheran je najavio osvetu za ubojstvo jednog od najznačajnijih političkih i vojnih figura te zemlje.

Iran je navodno stavio 69,9 milijuna eura vrijednu nagradu za “glavu američkog predsjednika Donalda Trumpa” i zaprijetio je da će napasti Bijelu kuću kao odgovor na Trumpovo upozorenje da će bilo kakav napad na američke interese u regiji dovesti do osvete.

 

Prema tvrdnjama novinara NBC news, jedan od organizatora pokopa Soleimania pozvao je Irance da doniraju po jedan dolar kako bi se za “glavu predsjednika Trumpa skupilo 80 milijuna dolara”.

Sa druge strane, lokalni mediji prenijeli su priopćenje iranskog predsjednika Hasana Rohanija koji je rekao da ta zemlja više neće poštovati ograničenja u količinama i zalihama obogaćenog uranijuma, kao i istraživanja u razvoju svojih nuklearnih aktivnosti.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Boris Johnson planirao napad na nizozemsku tvornicu cjepiva zbog spora s EU

Boris Johnson, bivši britanski premijer, priznao je u svojim memoarima da je u ožujku 2021. naredio vojnim zapovjednicima da...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -