Subota, 28 rujna, 2024

Hrvatski predsjednik iz BIH, starije hrvatske države, čestitao novom predsjedniku Hrvatske

Vrlo

Predsjednik Hrvata u BIH Dragan Čović, kojem je bošnjački nacionalizam majorizacijom dokinuo ustavno pravo, kao i hrvatskom narodu u ovom protektoratu, uputio je čestitku Zoranu Milanoviću koji je, prema preliminarnim rezultatima, pobijedio u drugom krugu izbora za predsjednika Republike Hrvatske.

“U ime žitelja Bosne i Hercegovine i u moje osobno ime želim Vam uputiti čestitke povodom izbora na dužnost predsjednika Republike Hrvatske. U budućem radu Vam želim mnogo uspjeha u obavljanju predsjedničke dužnosti i predvođenju hrvatske domovine na dobrobit svih njezinih građana”, navodi Čović u svojoj čestitki novoizabranom predsjedniku Republike Hrvatske.

Čović ističe kako je uvjeren da će Milanovićeva državna politika biti predana hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini u cilju zaštite i ostvarenja pune ravnopravnosti i prava konstitutivnog naroda.

“Pozivam Vas da, temeljem Vašeg razumijevanja pozicije hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini kojega ste iskazali kao predsjednik Vlade Republike Hrvatske, uspješnom suradnjom radimo na daljnjem razvoju i jačanju odnosa Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine te da, ujedinjeni u težnjama čvrstih dobrosusjedskih odnosa i razvijene regije, zajednički radimo na ostvarenju euroatlantskog puta Bosne i Hercegovine”,zaključuje u svojoj čestitki Milanoviću predsjedatelj Doma naroda PSBiH Dragan Čović.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Boris Johnson planirao napad na nizozemsku tvornicu cjepiva zbog spora s EU

Boris Johnson, bivši britanski premijer, priznao je u svojim memoarima da je u ožujku 2021. naredio vojnim zapovjednicima da...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -