Subota, 28 rujna, 2024

ČOVIĆ GLASAO NA JEDAN POSEBAN NAČIN: “Svako dobro i živjeli”

Vrlo

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović glasovao je jutros, na jedan poseban način, u drugom krugu predsjedničkih izbora Republike Hrvatske na biračkom mjestu u Osnovnoj školi “Fra Petra Bakule” u Mostaru.

U toj školi inače zidovi su iscrtani vjerskim motivima. Iako je škola formalno javna a ne vjerska ustanova.

U izjavi za medije, nakon glasanja, Čović je kazao kako misli da će izlaznost u Bosni i Hercegovini biti značajno veća nego što je bila u prvom krugu.

-Mi priželjkujemo kontinuitet jednog razmišljanja predsjednice Republike Hrvatske kada je u pitanju Bosna i Hercegovina u cjelini, a posebno hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, naglasio je Čović.

O kojem se kontinuitetu radi i kojeg razmišljanja nije jasno. No predsjednica RH nositeljica je lente Isa Beg Isaković. Radi se o janjičaru, predISIL-ovcu koji je poziciju bega dobio taok što se sultanu dokazao sječom katoličkih glava po BIH i Lici.

Klanjao se kalifatu da bi dobio poziciju. Nešto slično imamo danas i u BIH.

U doba Isa Beg Isakovića mnogi katolici su pobjegli iz BIH i nasellili Hrvatsku. Te ostvarili biračko pravo u Hrvatskoj.

Valjda je to ta konstantna u razmišljanju. Valjda je to razlog što je Mate Granić savjetovao KGK da uzme odlikovanje po serijskom ubojici.

-HDZ će osigurati sve što treba da svaki Hrvat može doći u Mostar, Vitez, Livno, Tuzlu, Banja Luku, Sarajevo. Sve što treba, kako bi svaki Hrvat koji želi glasovati, to i uradio. Malo je glasačkih mjesta, vrlo malo konzularnih mjesta, tako, što god treba, to ćemo danas organizirati, HDZ BiH je najozbiljnija politička stranka, istaknuo je Čović.

Zijev, kazaše Hrvati u BIH.

Koji će danas, kao i u prvom krugu bojkotirati izbore.

Tragika ovog naroda je što će zbog mlakog i pogubljenog liderstva Hrvati u BIH bojkotirati i iduće izbore. Ako u međuvremnu ne odsele.

A sve su prilike da hoće. Na jedan poseban način.

Svako dobro i živjeli – kazao je Čović koji danas nije prognozirao što će biti sutra.

Iako je mogao kazati da je uvjeren da će Hrvatska za nekoliko sati imati novog predsjednika.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Danski arheolozi iskopali 50 vikinških kostura

Kosturi, otkriveni u blizini trećeg najvećeg danskog grada Odensea, ostali su netaknuti zbog visoke razine vode i povoljnih uvjeta...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -