Subota, 4 svibnja, 2024

POTRESNE SCENE IZ LIVERPOOLA OBILAZE SVIJET Dok Portugalac vrišti od bolova, čovjek koji mu je slomio nogu nekontrolirano plače!

Must Read

Niti u utakmici 11. kola, unatoč vodstvu od 1:0 duboko u sudačkoj nadoknadi nije uspio doći do pobjede protiv Evertona. Turski napadač Cenk Tosun zavio je Spurse u crno u 97. minuti, ali više od samog rezultata svijet obilaze mučne fotografije iz 79. minute dvoboja.

Što se dogodilo? Korejski ofanzivac Heung-Min Son oštro je startao na Portugalca Andrea Gomesa i slomio mu nogu. Dok se Gomes valjao po travi, a liječnička ekipa Evertona ulazila na teren, u šoku je ostao i Son. Ridao je, urlao od plača kad je shvatio što je napravio.

 

Situacija je trajala dobrih nekoliko minuta, možemo samo reći – suze su to velikog sportaša. Istina, Gomesu to neće olakšati, ali u ovo doba kada empatije strahovito manjka, Korejac je pokazao kakva je osoba.

 

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -