Četvrtak, 24 listopada, 2024

Orbanova pobjeda: Mađari u nacionalnoj anketi odbacili Sorosev plan o premještaju migranata

Vrlo
- Advertisement -

Mađari su golemom većinom odbacili “Sorosev plan” o premještaju migranata u Europskoj uniji na temelju obaveznog sustava kvota, objavio je glasnogovornik mađarske vlade u srijedu, pozivajući se na obrađene rezultate vladine ankete.

Sveukupno je vraćeno 2.356.811 ispunjenih upitnika, što uključuje njih 2.178.320 u pisanoj formi i dodatnih 178.491 putem interneta, otkrio je Zoltan Kovacs na konferenciji za medije.

Govoreći o američkom multimilijarderu mađarskog podrijetla Georgeu Sorosu, glasnogovornik je rekao da je broj onih koji su kroz svih sedam pitanja odbacili “Sorosev plan” veći od 2,3 milijuna.

To je najuspješnija nacionalna anketa koju je dosad provela vlada Viktora Orbana, zaključio je Kovacs.

Istraživanje se odnosilo na Sorosev plan koji su stvorili Soros i čelnici Europske unije na sastancima iza zatvorenih vrata u Bruxellesu da prisile sve zemlje članice EU-a da napuste kvote za migrante i sruše zaštitne zidove na granicama. Mađarski premijer Viktor Orban tvrdi kako je Soros glavni planer koji stoji iza političke kampanje da se Europa preplavi migrantima s Bliskog istoka i iz Afrike.

Izvor: Hina

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

I tako je Picula postao najpopularniji političar u Hrvatskoj

Plakati s Toninom Piculom u ustaškoj kapi osvanuli u Srbiji: Desničari reagiraju na njegovo imenovanje izvjestiteljem Europskog parlamenta za...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -