Subota, 27 travnja, 2024

Sve što vidite na njemu platili ste vi

Must Read

Sat koji vidite na njegovoj ruci platili su Hrvati. Sako koji vidite na ovoj fotografiji platili ste vi Hrvati u BIH. Fotelja na kojoj sjedi. Kravatu. Košulju. Hlače. Čak i frizuru. I ovaj namješetni pogled i pozu te profesionalnog fotografa kojeg je naručio platili ste vi Hrvati u BIH. Sve što on jede, većinu onog što troši na svoju siromašne  prijatelje za šankom, platili ste vi Hrvati u BIH. Plaćate već desetu godinu svaki njegov šoviniza, svako divljanje po pravim naroda svog oca.

On živi kao parazit na nama.

Plaćate i cijeli njegov ured. Nihada Hebibovića koji prijeti slanjem vehabija na Jadran, Kneževićam neumskog diplomatu Branimira Jukića.

Platili ste njegov put u SAD. Čak i onu ružu koju je postavio spomen-mjesto rušenja WTC-a. Plaćate i njegovu šutnju oko rušitelja WTC-a. Ako se nekad na nekim službenim putovanjima i kurvao, i to kurvanje ste vi platili.

Plaćate njegove istupe protiv vas. Sve što čini radi i diše djelovanje je protiv Vas. Koje Vi plaćate.

On nije narodu svog oca oteo samo ustavna i politička prava. Otima već desetu godinu milijune iz naših džepova.

Ukupan broj milijuna koje je oteo putem desete godine otimačine ureda, i trećine diplomacije još nitko nije izračunao. Stoga kad vidite Komšića ne vidite vi samo političku osobu koja se s vama ne slaže , što je njegovo pravo, vidite osobu, koja za potrebe svog šovinizma i mržnje protiv vas, te ubijanja vaših interesa, za potrebe svoje političke onanije po svemu onome što vi jeste, koristi vaš novac.

U svojoj političkoj karijeri od 4 godine šutnje u parlamentu plus 10 godina otetog ureda Hrvatima, taj čovjek nije zaradio poštene marke kao pošten muškarac, ako ne već i pošten Hrvat.

Na sramotu naroda svog oca. Koji je radišan i vrijedan narod.

Uz sve ove činjenice postoji još jedna koja fascinira – Njegova supruga ga, pored činjenice da je komšokradica, i da donosi jaja iz tuđeg kokošinjca, s kojima prehranjuje familiju, još uvijek voli.

Divimo se ljubavi njegove supruge.

Sabina izdrži!

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -