Published On: Ned, ruj 29th, 2019

Sve što vidite na njemu platili ste vi

Sat koji vidite na njegovoj ruci platili su Hrvati. Sako koji vidite na ovoj fotografiji platili ste vi Hrvati u BIH. Fotelja na kojoj sjedi. Kravatu. Košulju. Hlače. Čak i frizuru. I ovaj namješetni pogled i pozu te profesionalnog fotografa kojeg je naručio platili ste vi Hrvati u BIH. Sve što on jede, većinu onog što troši na svoju siromašne  prijatelje za šankom, platili ste vi Hrvati u BIH. Plaćate već desetu godinu svaki njegov šoviniza, svako divljanje po pravim naroda svog oca.

On živi kao parazit na nama.

Plaćate i cijeli njegov ured. Nihada Hebibovića koji prijeti slanjem vehabija na Jadran, Kneževićam neumskog diplomatu Branimira Jukića.

Platili ste njegov put u SAD. Čak i onu ružu koju je postavio spomen-mjesto rušenja WTC-a. Plaćate i njegovu šutnju oko rušitelja WTC-a. Ako se nekad na nekim službenim putovanjima i kurvao, i to kurvanje ste vi platili.

Plaćate njegove istupe protiv vas. Sve što čini radi i diše djelovanje je protiv Vas. Koje Vi plaćate.

On nije narodu svog oca oteo samo ustavna i politička prava. Otima već desetu godinu milijune iz naših džepova.

Ukupan broj milijuna koje je oteo putem desete godine otimačine ureda, i trećine diplomacije još nitko nije izračunao. Stoga kad vidite Komšića ne vidite vi samo političku osobu koja se s vama ne slaže , što je njegovo pravo, vidite osobu, koja za potrebe svog šovinizma i mržnje protiv vas, te ubijanja vaših interesa, za potrebe svoje političke onanije po svemu onome što vi jeste, koristi vaš novac.

U svojoj političkoj karijeri od 4 godine šutnje u parlamentu plus 10 godina otetog ureda Hrvatima, taj čovjek nije zaradio poštene marke kao pošten muškarac, ako ne već i pošten Hrvat.

Na sramotu naroda svog oca. Koji je radišan i vrijedan narod.

Uz sve ove činjenice postoji još jedna koja fascinira – Njegova supruga ga, pored činjenice da je komšokradica, i da donosi jaja iz tuđeg kokošinjca, s kojima prehranjuje familiju, još uvijek voli.

Divimo se ljubavi njegove supruge.

Sabina izdrži!

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare