Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

EU reagirala na još jedan sarajevski fake news: Jukić i Tegeltija nisu uklonjeni s popisa za Pariz

Must Read

Izaslanstvo EU u BiH reagirala je na tvrdnje medija da je predsjednik Visokog sudskog i tužiteljskog  vijeća (VSTV) Milan Tegeltija i podpredsjednica Ružica Jukić uklonjeni s popisa osobe koje su sudjelovale u putovanju u Pariz organiziranom kroz EU4Justice projekt.

Menadžer projekta za EU4Justice Isabelle Arnal je u utorak izjavila da je njihov partner zadužen za provedbu projekta (Justice Cooperation Internationale) poslao službeni poziv u kojem je jasno navedeno da je ovo tehnička studijska posjeta u radu na financijskim istragama i upravljanju javnim tužiteljstvima.

Isabelle Arnal  je dodala da je projekt tehnički prilagođen, zbog čega će samo pravnici  ići  u Pariz, a ovo putovanje će se koristiti kao priprema za posjetu visokih dužnosnika početkom 2020. godine.

Arnal je dodala da je glavna tužiteljica  BiH  Gordana Tadić također na popisu visokih dužnosnika pozvanih u posjetu 2020. godine, prenosi Večernji.ba.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

DRAGANA VRAGANA: Ova srpska umjetnica uzrok je potpunog prometnog kolapsa u Zagrebu u petak i subotu. Zagrebački mediji to nisu dali pustiti u eter…

Zagreb je bio poprište kaosa u prometu 3.  i 4.  svibnja, a voditelji radijskih stanica nisu mogli skriti zbunjenost....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -