Utorak, 30 travnja, 2024

Susjedu oteo 18 ovaca i tražio otkupninu

Must Read

Oštećeni je alarmirao policiju, koja je ”oslobodila” stoku i vratila je vlasniku.

Šezdesetsedmogodišnji S. N. iz Sokoca podigao je u ponedjeljak policiju na noge, nakon što je susjedu oteo 18 ovaca, a potom za povrat tražio novac, objavio je Avaz u utorak.

Kako doznaje sarajevski list, riječ je o Svetozaru Novoselu. Sve je počelo u ponedjeljak kada je Novosel prvo verbalno prijetio susjedu da će ga ubiti. Potom je ukrao njegove ovce i zatvorio ih u svoju šupu. Susjedu je poručio da će mu 18 grla sitne stoke vratiti ako mu donese novac. Izvor blizak istrazi otkrio je da se radi o 1.000 KM.

Oštećeni je alarmirao policiju, koja je ”oslobodila” stoku i vratila je vlasniku. Policajci su, zbog upućenih prijetnji, iz predostrožnosti pretresli kuću i pomoćne objekte Novosela. Tom prilikom pronašli su nekoliko bombi, bajonet i municiju.

Tako se Novosel, osim za kaznena djela ugrožavanje sigurnosti i samovlašće, sumnjiči i za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja, piše Avaz.otkupninu/273732

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

HDZ prijavljen zbog pregovora. Fred Matić: Jedno bi moglo pomutiti brak HDZ-a i DP-a

    NASTAVLJAJU se razgovori i pregovori za formiranje nove vlade. Jučer je predsjednik Zoran Milanović dobio službene rezultate izbora i počeo...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -