Petak, 27 rujna, 2024

Stanivuković: Nepravda koja se dogodila u Banjaluci biće razmatrana u Ženevi

Vrlo

BANJALUKA – Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković rekao je danas da će o dešavanjima u Banjaluci od kraja 12mjeseca i početka siječnja u vezi s njegovim privođenjem biti upoznat Ured za ljudska prava poslanika u Interparlamentarnoj uniji.

Stanivuković je kazao da će Komitet o ovim događajima upoznati poslanik DS-a u Skupštini Srbije i predsjednik Ureda za ljudska prava poslanika u Interparlamentarnoj uniji Aleksandra Jerkov.

“Drago mi je da su ta dešavanja pratili i poslanici u Skupštini Srbije i što imamo njihovu podršku. Raduje me što će nepravda koja se dogodila u Banjaluci biti razmatrana u Ženevi pred Komitetom”, dodao je Stanivuković.

Pozvao je vlast da zaustavi, kako je rekao, progon članova grupe “Pravda za Davida”.

Aleksandra Jerkov je navela da je zajedno sa kolegama iz DS-a došla u Banjaluku kao podrška “borbi i težnjama da region bude demokratski”, moderan s jakim institucijama u kojima će poslanici nesmetano moći da rade svoj posao. Sa Aleksandrom Jerkov u Banjaluku su jučer došli i zastupnici DS-a Balša Božović i Maja Videnović.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

KAOS U SABORU: Grmoja i Selak Raspudić razbucali Zekanovića u 2 min

Slobodan govor saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića koji je svojih pet minuta iskoristio kako bi se osvrnuo na govore saborskih...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -