Ponedjeljak, 30 rujna, 2024

SALIN PRIJATELJ: Imamo dokaz, natjeran je da uđe u taj avion

Vrlo

“Emiliano Sala nije bio taj koji je odlučio da će se ukrcati na taj avion, imam dokaz za to”, tvrdi Maximiliano Duarte, jedan od najboljih prijatelja nogometaša koji je letio malim avionom koji je dva tjedna nakon nestanka pronađen na dubini od 67 metara u kanalu La Manche.

Duarte je uvjeren da Sala te kobne večeri nije htio letjeti. To dokazuje porukama koje je razmijenio s nestalim nogometašem, piše Index.

“Komunicirali smo preko poruka, napisao mi je “umoran sam, nisam imao minute odmora cijeli dan”. Pisao mi je da želi ostati u Nantesu i naspavati se. Doslovce je napisao: Ne želim putovati danas, želim ostati i prespavati”, rekao je Duarte.

“Ako Emiliano nije htio putovati, onda je netko odlučio drukčije i taj netko je odgovoran. Netko sigurno stoji iza toga, a ja kao dokaz imam poruke gdje piše da mu se ne ide. Od te noći ne mogu mirno spavati. Ne želim ništa govoriti i želim samo da se sazna tko ga je natjerao da se vrati u Cardiff tu noć.”

Salin prijatelj je sve poruke proslijedio istražiteljima. Istražuje se i zašto je u posljednjem trenutku došlo do zamjene pilota i zašto je Sala letio s Davidom Ibbotsonom koji uopće nije imao dozvolu za komercijalne letove.

Avion je pronađen na dnu La Manchea s jednim tijelom unutra, a zasad se ne zna je li riječ o Sali ili Ibbotsonu.

Sala je kobne večeri letio iz Cardiffa u Nantes kako bi se oprostio s bivšim suigračima nakon što je postao najskuplji nogometaš u povijesti Cardiff Cityja./HMS/

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Potpisan ugovor vrijedan 500.000 KM: U Ljubuškom se gradi prva Sigurna kuća u ŽZH

U Ljubuškom uskoro kreće izgradnja Sigurne kuće – skloništa za žrtve nasilja u obitelji i osobe koje uslijed životnih...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -