Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Naser Orić u vezi s folk zvijezdom Oljom Karleušom?!

Must Read

Folk zvijezda iz Srbije Olja Karleuša, koja je u braku s poduzetnikom Predragom Petrovićem Pecom, već nekoliko godina je, navodno, u shemi s bivšim haškim optuženikom Naserom Orićem, piše tabloid Kurir.
Kako tvrde izvori Kurira, Olja sve češće gostuje u BiH i za to je zaslužan upravo Naser, koji je uvijek okružen tjelohraniteljima i ne propušta nijedan njen nastup. Njihovu bliskost izvori Kurira prvi put su otkrili 2. lipnja 2012 kad je Olja nastupala u restoranu “Bosna” u Sarajevu.
– Kad je bio Oscar popularnosti u Tuzli 14. studenog 2012, njenim “mercedesom” tamnoplave boje dovezli su se do “Majdana”, gdje su sjedili i pili kavu pred brojnim novinarima, ali nitko nije smio da ih slika – otkrivaju sugovornici ovog srbijanskog tabloida i drugi slučaj kad su ih sreli.
Kako dalje navode, nakon Oscara imala je nastup u Sarajevu, u “Radon plazi”, gdje je bio i on, a prema njihovim tvrdnjama, dan prije tog nastupa Olja je bila kod Nasera u vikendici na Karauli blizu Olova, gdje su je vidjeli i mnogi njegovi radnici.
– Među njezinim posljednjim nastupima bio je onaj 8. ožujka u Visokom, u diskoteci “Kampari”. Naser je bio i tamo. Tada su nastale fotografije koje su ubrzo završile na Facebook strani diskoteke, ali još brže su skinute – kažu izvori.
Na fotkama do kojih je Kurir uspio doći vidi se da je njena torba “Louis Vuitton” na stolu pored kojeg se slikao i Naser, ali zajedničke fotografije su izbrisane.

Naser Orić: Olji hoće da napakoste!

– To je živa glupost. Možda neko hoće da joj napakosti pa izmišlja takve priče. Ja sam stalno na nastupima pjevača i pjevačica iz Srbije. Eto, vuče me neka nostalgija i volim da odem na njihove koncerte. Skoro sam vidio i ženu pokojnog Šijana, Gocu Božinovski. Kulturno smo se pozdravili i što ima loše u tome?! Poznajem mnogo dobro i Oljinog muža Pecu. Ma stvarno je glupost da sam s njom u vezi.

Olja: Bila sa s njim, ali nikad sama

– Nasera sam upoznala prošlog ljeta. Nisam ni prva ni posljednja pjevačica koju dovode u vezu s njim.On je nekoliko puta dolazio na moje nastupe. U njegovom društvu mogli su da me vide samo u prisustvu još nekoliko ljudi, a nikad samu. Naser poznaje i mog supruga. Svjesna sam kakve optužbe on ima od mog naroda, ali ja ne mogu biram svoju publiku. Pjevam za narod – rekla je Karleuša.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -