Petak, 3 svibnja, 2024

Ponovno se otkazuju utakmice francuske Ligue 1 zbog prosvjeda

Must Read

Liga profesionalnog nogometa (LFP) objavila je da su na zahtjev vlasti danas otkazane još dvije utakmice 18. kola francuske Ligue 1.

Derbi Bretanje između Guingampa i Rennesa te susret Olympique Marseillea i Bordeauxa na Velodromu bili su zakazani za nedjelju, ali će se igrati naknadno, objavili su iz LFP-a. Iz LFP-a su naglasili da su oba susreta otkazana, jer policija ne može garantirati sigurnost.

Dan ranije LFP je morao otkazati utakmice Nice – Saint-Etienne, koja je bila zakazana za petak te subotnje oglede Nantes – Montpellier i Caen – Toulouse.

Međutim, iz LFP-a su iskazali nadu da će se susret Caena i Toulousea odigrati u utorak.

Prošlog tjedna otkazano je šest utakmica Ligue 1 zbog antivladinih prosvjeda širom Francuske, koji su, posebno u Parizu, prerasli u ulično nasilje. LFP planira da se tih šest utakmica odigra 15. i 16. ožujka sljedeće godine.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -