Nedjelja, 28 travnja, 2024

NAPOKON! AMAL CLOONEY POKAZALA SVOJE NEODOLJIVE SMOTULJČIĆE

Must Read
Amal i George Clooney tolike su megazvijezde da noću niti danju nemaju mira zbog obožavatelja i paparazza, ali nekako su uspjeli sačuvati privatni život, odnosno podalje od svjetala reflektora i bliceva fotoaparata držati svoje najdragocjenije blago: djecu, jednogodišnje blizance. Amal je napokon popustila.

Nasmijana od uha do uha, Amal Clooney napokon je popustila i dopustila da joj se, dok u rukama drži svoje prekrasne klince Alexandera i Ellu, približe fotografi. Prizori atraktivne slavne mame s djecom u rukama obilaze cijeli svijet, a konotacije su – samo pozitivne, jer su klinci preslatki i po izgledu – neodoljiv ‘spoj mame i tate’. Dogodio se ovaj trenutak točno godinu i pol nakon što su maleni stigli na svijet, prenosi gloria.hr

Slavna odvjetnica za ljudska prava s djecom je prošetala New Yorkom, gdje obitelj ima stan i to vrata do vrata sa slavnim prijateljima, supermodelom Cindy Crawford i njezinim suprugom Randeom Gerberom.

Unatoč zahtjevnim mališanima, 40-godišnja majka izgledala je opušteno, ali i vrlo atraktivno u kožnatim hlačama i dugom prsluku s leopard printom, a djeca su bila u trapericama i tenisicama te toplim jaknicama. Ella je imala neodoljiv šal i kapicu s golemim pomponom, a oboje su u rukama držali jednake medvjediće. U tri riječi – za rastopiti se!

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND ** New York, NN - Amal Clooney is seen heading out with her adorably dressed twins Alexander and Ella in New York City. Missing from the chilly outing was Amal's husband, George Clooney.
Pictured: Amal Clooney, Ella Clooney, Alexander Clooney
BACKGRID USA 6 DECEMBER 2018, Image: 400903569, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Neonacistička austrijska mržnja prema Srbima drži slučajeve zločina Al Qaede nad Hrvatima u ladicama. Evo zašto…

Nisu to Sri htjeli niti planirali, ali sudbina povijesti je htjela da Austrija koja je počela Prvi Svjetski rat...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -