Published On: Pet, pro 7th, 2018

NAPOKON! AMAL CLOONEY POKAZALA SVOJE NEODOLJIVE SMOTULJČIĆE

Amal i George Clooney tolike su megazvijezde da noću niti danju nemaju mira zbog obožavatelja i paparazza, ali nekako su uspjeli sačuvati privatni život, odnosno podalje od svjetala reflektora i bliceva fotoaparata držati svoje najdragocjenije blago: djecu, jednogodišnje blizance. Amal je napokon popustila.

Nasmijana od uha do uha, Amal Clooney napokon je popustila i dopustila da joj se, dok u rukama drži svoje prekrasne klince Alexandera i Ellu, približe fotografi. Prizori atraktivne slavne mame s djecom u rukama obilaze cijeli svijet, a konotacije su – samo pozitivne, jer su klinci preslatki i po izgledu – neodoljiv ‘spoj mame i tate’. Dogodio se ovaj trenutak točno godinu i pol nakon što su maleni stigli na svijet, prenosi gloria.hr

Slavna odvjetnica za ljudska prava s djecom je prošetala New Yorkom, gdje obitelj ima stan i to vrata do vrata sa slavnim prijateljima, supermodelom Cindy Crawford i njezinim suprugom Randeom Gerberom.

Unatoč zahtjevnim mališanima, 40-godišnja majka izgledala je opušteno, ali i vrlo atraktivno u kožnatim hlačama i dugom prsluku s leopard printom, a djeca su bila u trapericama i tenisicama te toplim jaknicama. Ella je imala neodoljiv šal i kapicu s golemim pomponom, a oboje su u rukama držali jednake medvjediće. U tri riječi – za rastopiti se!

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND ** New York, NN - Amal Clooney is seen heading out with her adorably dressed twins Alexander and Ella in New York City. Missing from the chilly outing was Amal's husband, George Clooney.
Pictured: Amal Clooney, Ella Clooney, Alexander Clooney
BACKGRID USA 6 DECEMBER 2018, Image: 400903569, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare