Utorak, 30 travnja, 2024

U Tuzli napadnuta uprava i predstavnici NK Široki Brijeg

Must Read
NK Široki Brijeg na gostovanju kod FK Sloboda u Tuzli slavio je rezultatom 0:1, a utakmicu je obilježilo i vrijeđanje i napad na upravu kluba s Pecare.

Do eskalacije nezadovoljstva navijača Slobode došlo je kada je nakon drugoga žutog kartona isključen Edis Hadžanović, a potom i nakon završetka utakmice u kojoj je NK Široki Brijeg s Tušnja odnio tri boda.

Nakon završetka susreta skupina navijača preskočila je ogradu koja publiku dijeli od terena te je došla pred svlačionice, želeći ući i “razgovarati” s igračima.

U tom naumu nisu uspjeli te su se naposljetku verbalno sukobili s kapetanom Pericom Ivetićem. Razgovor je bio žučan, ali nenasilan i sve se završilo bez većeg incidenta.

Usto, skupina navijača nasrnula je na VIP ložu stadiona Tušanj u Tuzli u završnici utakmice. Domaći navijači verbalno su napali predstavnike NK Široki Brijeg te su pljuvali prema njihovim mjestima.

Zbog organizacijskih propusta, FK Sloboda trebala bi uslijediti kazna, prenosi jabuka.tv

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

SVI ĆE NA CRNU LISTU: Umjesto u Sarajevu, zamislite, u Mostaru održan sastanak Uprava javnih poštanskih operatera u BiH

Predstavnici Uprava tri bh. javna poštanska operatera, HP Mostar, BH Pošte i Pošte Srpske provocirali su danas Michaela Murpheya...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -