Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Brat ubijenog policajca obratio se automafijašima putem Facebooka

Must Read

Alen Šehović, brat jednog od ubijenih policajaca poručio je ubicama da ga se čuvaju, posebno jer je bez obilježja i nije lako uočljiv.

Neutješni brat ubijenog policajca Adisa Šehovića obratio se ubojicama javno, putem Facebooka.

“Za automafiju: Ja sam brat svirepo ubijenog policajca, od trenutka kada ste ispucali rafal i nažalost usmrtili moju dušu, morat ćete u budućnosti, pored organa reda, da se čuvate i ovog momka sa slike. Ja nemam nikakvih obilježja i nisam lako primijetan”, napisao je Šehović na društvenoj mreži pa nastavio:

“Molim dragog Boga da se počinitelji privedu licu pravde i da vidim njihova lica, a ostalo je moja briga u budućnosti. Ova objava ide javno jer među mojim prijateljima nema takvih. Kukavice doviđenja, nadam se…”, za kraj je poručio brat ubijenog policajca, Alen Šehović.

U međuvremenu je objava uklonjena s Facebooka.

Policijske snage iz Bosne i Hercegovine zajednički provode aktivnosti kako bi se što prije pronašle ubojice policajaca, Adisa Šehovića i Davora Vuinovića

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -