Subota, 4 svibnja, 2024

U Bugarskoj silovana i brutalno ubijena novinarka

Must Read

BUGARSKA novinarka lokalnog televizijskog kanala ubijena je u mjestu Ruse, na sjeveru zemlje, objavilo je danas državno odvjetništvo te zemlje. Međunarodna federacija novinara zgrožena je i šokirana ovim brutalnim ubojstvom.

Kako su objavili, Viktoria Marinova je četvrta novinarka ubijena u EU od 2017. godine. Proteklih godina ubijeni su Kim Wall u Danskoj, Daphne Caruana Galizia na Malt te Jan Kuciak u Slovačkoj.

 

 

Pretučena do neprepoznatljivosti

Dalje navode kako je Marinova silovana, pretučena i zatim zadavljena te da je pretučeno tako snažno da joj je lice bilo neprepoznatljivo.

Tijelo mlade žene (30), udarene u glavu i ugušene, pronađeno je jučer u parku u Ruseu, rekao je državni odvjetnik Georgi Georgijev. Lokalni mediji javljaju da je i silovana prije smrti.

“Nestali su njezin mobitel, ključevi automobila, naočale i dio odjeće”, dodao je i precizirao da istražitelji razmatraju sve tragove povezane s osobnim i profesionalnim životom. Georgijev je dodao i kako zasad nema indicija da je u zločin umiješano više osoba.

Policijski izvori su naveli da zločin, kako se čini, nije izravno povezan s profesijom žrtve.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -