Nedjelja, 29 rujna, 2024

PELJEŠAC ZA SVE NAS: Bećirović radi kiks za kiksom. Napao Hrvatsku da se ne miješa pa se umiješao u Hrvatsku

Vrlo

Denis Bećirović, kandidat SDP-a za člana Predsjedništva BiH uputio je pismo hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović povodom, kako navodi ”intenziviranja negativne političke i medijske kampanje najviših hrvatskih dužnosnika protiv države Bosne i Hercegovine”.

Osim što je Bećirović hrvatskoj predsjednici poručio gdje susjedna država i njezini zastupnici u Saboru, po njegovu mišljenju, griješe kada je u pitanju BiH, pojasnio joj je i na što bi se trebala fokusirati kada je u pitanju Hrvatska. ”Krajnje je vrijeme da arhitekti lažne zaštite hrvatskog naroda puste na miru državu BiH i prestanu s promoviranjem već viđene štetne paternalističke politike.

Vrijeme je da se prestane s neiskrenom politikom prema BiH i radi građana Republike Hrvatske kojima, kao i građanima drugih država, trebaju desetljeća i stoljeća mira, međusobnog uvažavanja i suradnje. Okrenimo se budućnosti i izgradnji međudržavne suradnje na principima ravnopravnosti, solidarnosti i jednakosti”, napisao je Bećirović te dodao kako je ”Tuđmanova velikorvatska ideja prouzrokovala je veliku štetu Hrvatima u BiH, kao što su pogubne za njih bile i sve slične ideje u prošlosti”.

Upozorio je i na otvorena pitanja poput Pelješkog mosta ali i naveo kako ako se ”neovlašteno i antidaytonsko miješanje najviših političkih dužnosnika Hrvatske u unutrašnja pitanja suverene i nezavisne države BiH i dalje nastavi, nije isključeno da i mi u državi Bosni i Hercegovini počnemo javno adresirati neka pitanja koja se tiču Hrvatske”.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

NIKOME NIŠTA NIJE JASNO: Zašto je Armija BIH ubijala građane BIH u BIH selu Miletić? Usred BiH!

Prije 31. godinu, 24. 4. 1993., u selu Miletići kod Travnika mudžahedini, počasni državljani BIH, kojima je naš ex...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -