Subota, 4 svibnja, 2024

“Prljavi potez Hrvata u nama je probudio srpski inat”

Must Read

MARIN PONGRAČIĆ, stoper Salzburga i mlade reprezentacije Hrvatske, prema riječima kapetana Crvene zvezde Vujadina Savića i srpskih medija najzaslužniji je što se njihov prvak čudesno vratio iz ponora protiv austrijskog i umjesto sigurnog poraza došao do remija (2:2) koji ga prvi put u povijesti vodi u Ligu prvaka.

Zvezda je do 60. minute uzvrata play-offa u Salzburgu bila očajna, domaćin je vodio 2:0 i trebao imati još koji gol prednosti protiv zbunjenih i odsutnih gostiju. Činilo se da samo čudo može Zvezdu dovesti do preokreta i odlaska u Ligu prvaka.

I onda ga je prvaku Srbije donio Hrvat.

“Pongračićev prljavi potez u nama je probudio srpski inat. Ono što je napravio u 60. minuti bila je kruna njegovih stalnih provokacija prema nama od početka meča. Ne znam zašto je to radio jer mu nismo davali povoda”, izjavio je nakon utakmice Zvezdin kapetan.

A što je to toliko važno napravio Pongračić?

Nagazio igrača Zvezde koji je ozlijeđene glave ležao na travi.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

REZOLUCIJA BEZ ARMENIJE; IZRAELA I KONGA: Među konsponzorima priču predvode države koje nikada nisu i neće priznati genocide koje su počinile. Među njima...

Broj kosponzora rezolucije o Srebrenici i dalje raste. Trenutno su ukupno 32 države navedene kao kosponzori rezolucije, prenosi N1....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -