Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Državno odvjetništvo odlučuje hoće li pustiti Mamića na slobodu

Must Read

ZDRAVKO MAMIĆ je nakon jučerašnjeg trosatnog ispitivanja prenoćio u policijskoj postaji zbog vrijeđanja ministra Željka Jovanovića na nacionalnoj osnovi
, a u subotu ujutro, oko 9 sati, očekuje ga davanje iskaza pred Županijskim državnim odvjetništvom, koje će odlučiti hoće li Mamića pustiti na slobodu ili ne.
“On mrzi sve što počinje s “hrvatski” – prosvjeta, nogometni klub Dinamo, olimpijski odbor, akademija znanosti i umjetnosti, nogometni savez. Ima krvna zrnca koja pretežu na onu stranu koja mrzi sve hrvatsko. Iz njegovih očiju šiklja krv, a kada se nasmije, vidite samo zube spremne na klanje”, rekao je Mamić zbog čega je jučer u popodnevnim satima priveden u policijsku postaju u Heinzlovoj.
Policija je također jučer potvrdila novinarima da prikupljaju sve podatke o njegovim izjavama te da utvrđuju činjenice, a Mamić bi, u slučaju da ga proglase krivim, mogao dobiti i do tri godine zatvora.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -