Nedjelja, 26 svibnja, 2024

KAKVA PORUKA NEYMARA IVANU RAKITIĆU! Brazilska zvijezda se dotaknula velikog finala, a zbog njegovih riječi može biti ponosna cijela Hrvatska

Must Read

Cijeli svijet će stati jednom kada u nedjelju u 17 sati započne veliko finale do kojeg su dogurale reprezentacije Hrvatske i Francuske, a spektakl koji nas čeka u Moskvi prokomentirao je i jedan od najboljih igrača današnjice – Neymar.

Brazilac je uoči finala poslao poruku ohrabrenja za svog sadašnjeg suigrača Mbappéa i onog bivšeg iz redova Vatrenih Ivana Rakitića s kojim je ne tako davno dijelio svlačionicu u Barceloni.

‘Moji prijatelji,

Znam koliko vam je teško bilo doći do finala. Sada uživajte i zabavite se. Vrijedilo je. Jako sam sretan zbog vas dvojice i uzbuđen zbog reakcije navijača u obje zemlje, Francuskoj i Hrvatskoj, koje slave veliki uspjeh.

Neću lagati, volio bih biti s jednim od vas na terenu, ali ništa od toga na ovom SP-u. Možda u Kataru… Nadam se da ćete se zabaviti u nedjelju i ne zaboravite da ste, neovisno o ishodu finala, već sada šampioni. Ponosan sam što ste mi prijatelji, a nogometni svijet treba biti ponosan na ovo veliko finale. Sretno”, napisao je Neymar na Instagramu.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -