Petak, 3 svibnja, 2024

JEER INFORMERU SU VAŽNI KLIKOVI: “OTKRIVENA NAJVEĆA USTAŠKA FUDBALSKA TAJNA! Hrvati od kompanije Nike zahtevali isključivo CRNE DRESOVE kakve su nosili u NDH!”

Must Read

Još jedan dokaz da je ustaštvo i dalje u srcima Hrvata stigao je sa SP u Rusiji, jer njihova reprezentacija sve je manje “kockasta”, a sve više u crnim dresovima, kakve su nosili dok su nastupali kao fantomska država NDH! – piše srpski tabloid Informer.

Bez obzira na ovu razinu huškanja na socijalnim mrežama nevjerojatna je podrška Srba Vatrenima. Englezi im naime nisu mili koliko Rusi.

Informer dalje piše:

qSada je otkriveno i da je kompanija Nike, koja “oprema” Hrvate, još 2015. godine poslala nekoliko predloga za nove dresove reprezentacije, ali su svi – odbijeni. 

Kako saznajemo, Hrvatski nogometni savez izričito je tražio da rezervna garnitura bude crne boje. Što sličnija po dizajnu dresovima koje je su nosila reprezentacija NDH!

printscreen

U kompaniji Nike nisu imali izbora, pa su im ispunili želju, a već na ovom Mundijalu se pokazalo da Hrvati mnogo češće igraju u tim crnim, ustaškim, nego u “kockastim” dresovima. Još samo da počnu da koriste fašistički pozdrav i – to je to! – zaključuje “mudro” Informer.

INFORMER POTOM PRIKAZUJE SVE  DRESOVE KOJE JE NIKE NUDIO HRVATIMA, A ONI SU IH NAVODNO ODBILI:

printscreen
printscreen
- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -