Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

TRAGEDIJA Tri djevojke poginule, dvoje teško ozlijeđeno na Sarajevskoj zaobilaznici

Must Read

Sedamnaestogodišnja djevojka preminula je od posljedica ozlijeda koje je zadobila u jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći na auto-putu Sarajevo-Zenica u mjestu Butile, u kojoj su na licu mjesta stradale osamnaestogodišnjakinja i jedna sedamnaestogodišnja osoba, a još dvije osobe su teško ozlijeđene.

U Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo od posljedica zadobijenih ozlijeda preminula je djevojka čiji su inicijali O.L. /17/. Ona je preminula sinoć u 20.05 sati dok joj je ukazivana liječnička pomoć, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo.

U ovoj prometnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 18.25 sati, na licu mjesta poginula je osamnaestogodišnjakinja čiji su inicijali I.A. iz Sarajeva i N.N. /17/ iz Sarajeva.

Tom prilikom teške tjelesne ozlijede, opasne po život, zadobila je i osmanaestogodišnja O.A. i dvadesetogodišnji vozač čiji su inicijali E.A. I djevojka i mladić su, također, iz Sarajeva. Oni su zadržani na liječenju u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Svi oni bili su u automobilu “bmv x pet” koji je jučer udario u zaštitnu metalnu ogradu i stub pored kolovoza.

Iz policije navode da je riječ o neregistriranom vozilu koje je imalo različite registarske oznake na prednjem i zadnjem dijelu, prenosi Srna.

Tijela stradalih prevezena su u prosekturu “Bare”, gdje će, po narađenju tužitelja, biti obavljena obdukcija.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo zajedno sa dežurnim tužiteljem kantonalnog tužilaštva koji je rukovodio uviđajem

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Hrvatski Kantoni Nemaju Svoje TV Kuće?

Hrvate se uvuklo u priču o kanalu na hrvatskom jeziku na razini države, koji je protuustavan Kada govorimo o medijima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -