Utorak, 21 svibnja, 2024

FIFA napravila veliki propust: Žuti karton upisan pogrešnom hrvatskom igraču

Must Read

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za posljednju utakmicu u skupini D, a koju će u Rostovu na Donu 26. lipnja igrati protiv Islanda.

Nakon pobjede nad Argentinom i osiguranog plasmana u osminu finala SP-a, izbornik Dalić najavio je stanovite promjene u sastavu.

Prije svega, odmarat će igrače koji su dobili žute kartone. Po jednog imaju Vrsaljko, Rebić, Mandžukić, Brozović, Ćorluka i Rakitić. Doduše, tu je FIFA napravila veliki propust jer u utakmici s Argentinom u zapisniku utakmice žuti karton upisan je Brozoviću, što bi značilo da bi ih on imao dva.

Međutim, na službenim stranicama FIFE, a provjerila je to i tehnička direktorica reprezentacije, Iva Olivari, žuti karton ipak je upisan Vedranu Ćorluki. I s pravom se može pitati tko bi bio kažnjen da se za taj karton Ćorluke nije doznalo te da je možda zaigrao, a da nije smio?

Ipak, da sve ne bude baš idealno, ”pobrinuo” se Ante Rebić, koji je u utakmici s Argentinom dobio jak udarac u stopalo. Stisnuo je zube, zabio gol ali više nije mogao, piše Tportal.hr.

Čak se najavljivalo snimanje stopala, ali otklonjene su sumnje u nekakve teže posljedice. Međutim, preventive radi, Rebić je umjesto na travnjaku s ostatkom momčadi, u podnožju stadiona u Roščinu vozio bicikli.

 Dražen Ladić, naglasio je da – baš poput Lovrena prije nekoliko dana – Rebić nije trenirao samo ”preventive radi”.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Je li međunarodno pravo na samrti?

U proteklih nekoliko tjedana svjedočimo nevjerojatnom paradoksu na međunarodnoj sceni: Sjedinjene Američke Države, Njemačka i Ujedinjeno Kraljevstvo, tri velike...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -