Petak, 3 svibnja, 2024

Beograd ostaje pri konceptu zajednice srpska općina

Must Read

Beograd – Beograd ostaje pri konceptu zajednice srpske općina, izjavio je nakon sastanka državnog vrha o Kosovu savjetnik predsjednika Srbije Marko Đurić, a javile su agencije.
Završne konzultacije, uoči šeste rudne dijaloga u Bruxellesu, trajale su dva sata, a, prema Đurićevim riječima, analiziran je dosadašnji dijalog Beograda i Prištine u Bruxellesu.
– Spremni smo za razgovore o svim pitanjima, uključujući i pravosuđe, policiju i obrazovanje – istaknuo Đurić, javlja Radio-televizija Srbije.
Osim Đurića, sastanku u predsjedničkoj rezidenciji na Dedinju nazočili su i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić, prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić, potpredsjednik Vlade zadužena za eurointegracije Suzana Grubješić i direktor Ureda za Kosovo Aleksandar Vulin.
Šesta runda dijaloga između Beograda i Prištine počeće sutra u Bruxellesu, a razgovore će voditi premijer Srbije Ivica Dačić i premijer samoproglašenog Kosova Hashim Thaci.
 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -