Četvrtak, 2 svibnja, 2024

TVRDE DA SU ZA SVE KRIVI US I IZRAEL: Zašto bošnjački magazin SAFF, ISIL-ovce naziva tek samo “banditima”?

Must Read

Magazin SAFF jednu od najmonstruoznijih terorističkih i antihumanističkih pojava koju svijet pamti ISIL naziva tek “banditima”. Zgodan eufemizam za silovatelje, kasape , teroriste i rezače glava. Možda su i oni dečki iz odreda El Mudžahid bili tek samo “banditi” kad su kao bivši pripadnici Armije BIH nasrnuli na WTC?

Uz činjenicu da eufemiziraju terorizam zanimljivo je da novinari SAFF-a mrtvi hladni najnormalnije pišu kako iza ISIL-a stoje SAD i Izrael ne navodeći pri tome dokaze:

Tako se pod naslovom  Banditi ISIL-a objavili rat Hamasu
nalazi sljedeći tekst:

Sinajski ogranak terorističke grupe ISIL objavio je rat protiv palestinske grupe Hamas koja vlada Gazom. U video snimku objavljenom na društvenim mrežama, jedan od bandita ISIL-a pozvao je sljedbenike ove zločinačke ideologije da napadnu Hamas, a u videu je još prikazana egzekucija jednog čovjeka za kojeg su egzekutori kazali da je sarađivao sa Hamasom.

Analitičari kažu da najnovija ISIL-ova eskalacija ima potencijal da destabilizira ionako krhku sigurnosnu situaciju u Gazi, palestinskoj enklavi koju posljednjih deset godina kontrolira Hamas.

„Nikada im se nemojte predati. Koristite eksploziv, pištolje s prigušivačima, ljepljive bombe. Postavljajte bombe u njihove sudove i na sigurnosne lokacija. To su stubovi tiranije na kojima se nalazi njihov tron.“, govori bandit  dok razmahuje nožem.

Ovo je ujedno dokaz da je ISIL dobio novi zadatak od svojih cionističko-američkih mentora. Likvidacijom zarobljenog mladića, odnosno pozivom na rat protiv Hamasa zločinci ISIL-a kreću u novi krvavi pohod protiv muslimana. Izrael može biti veoma zadovoljan razvojem situacije.

Osim što eufemiziraju ISIL i optužuju SAD i Izrael,  na Saffu možete pronači svježe kolumne koji veličaju lik i djelo Mustafe Busuladžića, ustaše, fašiste i antisemita iz 40-ih, kojem je grad Sarajevo, isti onaj grad koji ostatku zemlje filozofira o antifašiszmu, nedavno dao i ulicu i školu, te cijeli niz proturskih tekstova, koji Tursku predstavljaju kao “mati”.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PENAVA: Ako se ne dogovorimo s HDZ-om, otvoreni smo i za nove izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u četvrtak da je stranka, u slučaju da ne dođe do...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -