Utorak, 22 listopada, 2024

Znate li što povezuje Zrinjski i Real Madrid, a nije Luka Modrić?

Vrlo

Najuspješniji klub Europe i najuspješniji klub Bosne i Hercegovine imaju dosta poveznica… Na dresovima im prevladava bijela boja, najvatreniji navijači im se zovu Ultrasi, a imaju i jednog zajedničkog igrača – Luku Modrića.
No, osim ovoga ističe se još jedna zanimljiva činjenica…
U zadnjim godinama kada god je Zrinjski postao prvak BiH, Real Madrid je iste godine bio prvak Europe. Tri puta su se preklapale te činjenice; 2014., 2016. i 2017., a i ove godine ova dva kluba mogu ponoviti povijest.
U dobrim su situacijama. Real je pobjedom na Allianz Areni jednom nogom već u finalu, a Zrinjskog, koji s tri boda bježi Želji, očekuje također neizvjesna borba u finalnim utakmicama prvenstva BiH.
Naravno, ne treba ni spominjati kako su ova dva kluba najuspješnija u svojim državama. Kraljevi u Španjolskoj imaju 33 naslova Primere, dok Plemići u BiH imaju 5 titula Premijer lige.
Imaju nešto zajedničko i u trenerima. Oba su ikone u Francuskoj, a i oba gaje napadački nogomet, vjerojatno zato što je Baka idol Zidaneu…
Dnevnik.ba

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Britanija će dijeliti injekcije za mršavljenje pretilima kako bi postali konkurentniji za naći posao

Velika Britanija je u posljednje vrijeme usmjerila pozornost na krizu pretilosti s novim pristupom – korištenjem injekcija za mršavljenje...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -