Ponedjeljak, 13 svibnja, 2024

DVA NARODA OD TRI SU SE NAORUŽALA: Kupili su oružje vrijedno više od milijun KM

Must Read

Utrka u naoružavanju sigurnosnih agencija u Bosni Hercegovini se zakuhtava. Nakon što je Ministarstvo za unutarnje poslova RS-a naručilo 2.500 automatskih puški, i MUP Sarajevske županije raspisao je natječaj za nabavku “obrambenog naoružanja” u vrijednosti od oko 1.150.000 KM.

Nabavka vatrenog oružja podijeljena je u dva lota – prvi vrijedan 1.098.630 KM, a drugi 51.480 KM, piše Radiosarajevo.ba.

U prvoj fazi nabavke nije precizirana vrsta naoružanja, kao ni količina, ali prema neslužbenim informacijama, MUP SŽ nabavlja pištolje.

“Ukupna količina kao i detaljni opisi predmeta nabavke će biti dostupni u drugoj fazi postupka”, stoji u natječaju.

U MUP-u Sarajevske županije nisu jučer za Radiosarajevo odgovorili na pitanja kakvom opremom raspolažu pripadnici i koliko i kakvog naoružanja nedostaje. Kratko je poručeno da odgovor pripremaju.

Ni komesar MUP-a SŽ Mevludin Halilović nije bio raspoložen “govoriti napamet”, ali je ranije objasnio da je riječ o “redovitoj nabavci, odnosno obnavi opreme”./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NITKO TENKOVE NIJE ZAUSTAVIO: I Šujičani tvrde da su zaustavili tenkove za koje i Širokobriježani tvrde da su ih zaustavili. Kupres bez komentara…

160 mrtvih HVO vojnika na Kupresu koje su pobili ti isti tenkovi nisu mala stvar. Nisu stvar za zajebanciju....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -