Subota, 27 travnja, 2024

NESTALA BIVŠA ŠEFICA MARKETINGA NAJVEĆE ZADARSKE TURISTIČKE FIRME Za Korizmu dala otkaz na dobro plaćenom poslu i krenula pješke iz Zagreba do Zadra

Must Read

 

Zagrebačka policija objavila je potragu za 32-godišnjom Zadrankom Martinom Knežević navodeći kako se sa svoje zagrebačke adrese na Trešnjevci udaljila u nepoznatom pravcu 25. ožujka od kada joj se gubi svaki trag.

Martinin nestanak prijavili su članovi obitelji 27. ožujka, no u četvrtak o tome nisu htjeli ništa reći. ‘Ne želim to komentirati, to je sve’, rekla je Martinina sestra.

Nekadašnja šefica marketinga Turisthotela u Zadru početkom ožujka se za Korizmu odlučila odreći novca i svega materijalnoga. Kao “osoba x” pješice je krenula iz Zagreba u rodni Zadar uzdajući se u pomoć i dobrotu nepoznatih ljudi koje će susresti na putu. Sa sobom je ponijela tek nešto odjeće i mobitel kojim će zabilježiti sve najvažnije trenutke svoje avanture za koju je uvjerena da će promijeniti njezin, ali i živote drugih ljudi.

Policijska uprava zagrebačka objavila je potragu za 32-godišnjom Zadrankom Martinom Knežević, koja se 25. ovog mjeseca udaljila s adrese na zagrebačkoj Trešnjevci. Posljednji put je viđena u crnoj jakni, sivoj kapi, bijelim tenisicama dok je na leđima nosila žutui ruksak. Martina je visoka 170 centimeara, ima smeđe oči i kosu te je srednje tjelesne građe.

Policijska uprava zagrebačka moli građane koji imaju bilo kakve informacije o Martini Knežević da se jave u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH govori u UN-u o zlu negiranja genocida u...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -