Published On: Čet, ožu. 29th, 2018

NESTALA BIVŠA ŠEFICA MARKETINGA NAJVEĆE ZADARSKE TURISTIČKE FIRME Za Korizmu dala otkaz na dobro plaćenom poslu i krenula pješke iz Zagreba do Zadra

 

Zagrebačka policija objavila je potragu za 32-godišnjom Zadrankom Martinom Knežević navodeći kako se sa svoje zagrebačke adrese na Trešnjevci udaljila u nepoznatom pravcu 25. ožujka od kada joj se gubi svaki trag.

Martinin nestanak prijavili su članovi obitelji 27. ožujka, no u četvrtak o tome nisu htjeli ništa reći. ‘Ne želim to komentirati, to je sve’, rekla je Martinina sestra.

Nekadašnja šefica marketinga Turisthotela u Zadru početkom ožujka se za Korizmu odlučila odreći novca i svega materijalnoga. Kao “osoba x” pješice je krenula iz Zagreba u rodni Zadar uzdajući se u pomoć i dobrotu nepoznatih ljudi koje će susresti na putu. Sa sobom je ponijela tek nešto odjeće i mobitel kojim će zabilježiti sve najvažnije trenutke svoje avanture za koju je uvjerena da će promijeniti njezin, ali i živote drugih ljudi.

Policijska uprava zagrebačka objavila je potragu za 32-godišnjom Zadrankom Martinom Knežević, koja se 25. ovog mjeseca udaljila s adrese na zagrebačkoj Trešnjevci. Posljednji put je viđena u crnoj jakni, sivoj kapi, bijelim tenisicama dok je na leđima nosila žutui ruksak. Martina je visoka 170 centimeara, ima smeđe oči i kosu te je srednje tjelesne građe.

Policijska uprava zagrebačka moli građane koji imaju bilo kakve informacije o Martini Knežević da se jave u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer