Subota, 18 svibnja, 2024

U trezoru upriličena premijera serije “Alija”

Must Read
Nakon što je prošle godine kompletirano snimanje serije o prvom predsjedniku BiH Aliji Izetbegoviću, u trezoru Centralne banke upriličena je premijera serije za odabrani krug ljudi.

Naravno, premijeri je prisustvovao i prvi nasljednik Alijnog trona, Bakir Izetbegović, koji je i idejni tvorac priče da se premijera održi u trezoru.

“Kada su me pitali gdje želim da prvi put vidim seriju, odabrao sam trezor jer mislim da mi je tu najljepše. Točno me obuzmu neke emocije dok gledam seriju o mom ocu kako se bori na sve strane a ja sjedim i gledam“, navodi se u priopćenju iz štaba Bakira Izetbegovića.

Sama serija je na velikom putu da poprimi kultni status u Turskoj ali i regiji. Iz produkcije TRT-a već su najavili da planiraju spin-off serije sa fokusom na život sina Bakira u periodu 92-95, pod nazivom ” Sam u trezoru”.

karakter.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACELJ: Jandroković odao počast žrtvama na najvećem stratištu bošnjačkog naroda. Osudio komunističke zločine vojske Franje Tuđmana vrhovnika hrvatske vojske pred kojim se 1945 povukla...

  Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 78. godišnjica Bleiburga. Počast suradnicima Adolfa Hitlera i njihovim članovima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -