Petak, 17 svibnja, 2024

WASHINGTON UPOZORIO NA MOGUĆE TERORISTIČKE NAPADE U BIH: Vjerujte lokalnim medijima, ne krećite se na mjestima s velikom koncetracijom ljudi

Must Read

U tekstu u kojem je upozorenje podignuto na drugi nivo od maksimalno četiri navodi se da “terorističke grupe i dalje kuju zavjere o mogućim napadima u BiH”.

State Department napominje da “teroristi mogu napasti uz malo ili nikakvo upozorenje turističke lokacije, prometne centre, tržnice/pijace, lokalne objekte, hotele, klubove, restorane, vjerske objekte, parkove, velike sportske i kulturne događaje, obrazovne institucije, aerodrome i ostala javna mjesta”.

Državljanima SAD se sugerira da prilikom putovanja u BiH vode računa o okolini na turističkim lokacijama sa mnogo ljudi, da prate lokalne medije i prilagođavaju svoje planove novim informacijama.

Amerikanci su pozvani da prate oglašavanje State departmenta na Facebooku i Twitteru i da uvijek imaju plan za vanredne situacije.

Mjesecima smo slušali napade iz Sarajeva na HR presjednicu koja je na ovo upozoravala još ranije. BIH je danas, i službeni na ljestvici nesigurnosti “porasla u očima Zapada”.

Posljedično to znači bijeg zapadnih investicija. Cijenu radikalizacije plaćamo svi u BIH. Dok nas oni koji “vole ovu zemlju više od nas” napdaju zašto uopće pričamo o tome.

Možda je vrijeme da napadnu i  Washington. Ti politički pokrovitelji onih koji su Washington već napali. 11/9 2001.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Daidžansoko zlo u Bosni: Fra MILE ahbab BABIĆ

Još jedan sarajevski džoker fratar. Kada god zatreba pljuvati po Hrvatima, a da se ne brukaju sa seoskim župnicima,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -