Subota, 18 svibnja, 2024

ZHŽ U VRIJEME JURIŠIĆA: Servis mesne industrije Lijanovići d.o.o.

Must Read

zvonko_juric_hsp_bih3b9Današnja vlada u ŽZH kojoj je na čelu premijer Zdenko Ćosić (HDZ) je odmah po preuzimanju vlasti u ovoj županiji medijima i javnosti plasirala informaciju kako je prethodna vlada Zvonke Jurišića (HSP) napravila ogromne dugove svojim bahatim i rastrošnim ponašanjem te, kako su, rekli raznim netransparentnim trošenjem proračunskog novca. Spominjao se dug od oko 50 milijuna KM.

BH Televizija je tragom tih informacija pokušala napraviti jedan prilog u kojem se htjelo saznati gdje i kako su završavale porodiljne naknade, gdje su i kako su se dijelili poticaji firmama u vlasništvu jedne poznate širokobriješke obitelji, te novci donirani iz Republike Hrvatske za kupnju stanova hrvatskim braniteljima. Te i još neke zanimljive informacije pogledajte u ovom videu u kojem su akteri neki političari iz prethodne i sadašnje vlasti u ŽZH, kao i djelatnici MUP-a ŽZH.

U prilogu je obznanjeno da nadležne službe rade na razotkrivanju svih možebitnih kriminalnih radnji koje su se navodno dogodile u vezi proračunskog novca ŽZH i ovu županiju doslovce bacili na koljena.

(BHT1 | Jabuka.tv)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

KONAČNO SE SLAŽEMO SA ZUCKERBRGOM: Facebook smatra Fra Milu Babića opasnim pojedincem, dijelom opasne organizacije ?

Nakon što smo objavili tekst "Daidžansko Zlo u Bosni, prikaz lika i djela Mile Fra Babića" od Facebooka smo...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -