Subota, 4 svibnja, 2024

DODIK: Mislim da Grabar-Kitarović, na žalost, nije ta koja u ime Hrvatske može da da odgovore koje traži Rusija

Must Read

Na pitanje da prokomentira pisanje hrvatskih medija uoči posjete predsednice Kolinde Grabag-Kitarović Rusiji, da Hrvatska pomalo strahuje zbog njegovih osovnih odnosa sa Moskvom, on kaže da je “Hrvatska birala svoju politku, da je se svrstala u EU i NATO pakt, uz odluku o uvođenju sankcije Rusiji.

– Nemaju niti jedan razlog da se mene plaše, ali trebaju da objasne Rusiji takvu politiku – rekao je Dodik.

Prema njegovom mišljenju, ključno pitanje je kako je došlo do te posjete, a on smatra da je razlog Agrokor i činjenica da su ruske banke tu uložile ogroman novac, a da im Hrvatska to sada to osporava, što Rusija kao i sve velike države, neće dozvoliti.

– Lijepo je otići u Rusiju, meni je uvijek lepo, ja tamo nemam teške teme, ali mislim da oni koji imaju teške teme, da je trebalo da daju odgovore koji nisu nimalo jednostavni – kaže Dodik i dodaje da, prema njegovom mišljenju, hrvatska predsjednica nije osoba koja u ime Hrvatske može da da odgovore koje traži Rusija.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

REZOLUCIJA BEZ ARMENIJE; IZRAELA I KONGA: Među konsponzorima priču predvode države koje nikada nisu i neće priznati genocide koje su počinile. Među njima...

Broj kosponzora rezolucije o Srebrenici i dalje raste. Trenutno su ukupno 32 države navedene kao kosponzori rezolucije, prenosi N1....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -