Subota, 27 travnja, 2024

PROGOVORIO POLICAJAC KOJI JE NAŠAO DIJETE ‘Hrabra mrvica nije plakala, a bačena je u kontejner!’

Must Read

Nakon što je u nedjelju u poslijepodnevnim satima u kontejneru za smeće pronađena živa i zdrava beba, u srijedu su sarajevski inspektori uhitili 39-godišnju majku B. Dž., javlja Dnevni avaz.

Policija i građani bili su šokirani kada su u sarajevskoj Ulici Koševo ugledali bebu staru tek nekoliko dana, umotanu u ručnik. Policija je postupila po dojavi građana oko 18 sati u nedjelju, koji su čuli neobične glasove, kao da je u pitanju dječji plač.

Jedan od policajaca se po dolasku nagnuo preko kontejnera s baterijom u ruci i počeo ga pretraživati. Policajac je odmah stavio novorođenče u svoj automobil da ga ugrije, a potom ga odvezao u najbližu kliniku za pedijatriju.

Pedijatri su utvrdili da je riječ o djevojčici izvrsnog zdravstvenog stanja, staroj tek nekoliko dana.

Policajci Adnan Turčalo i Midhat Hodžić za Avaz su ispričali sve o čudesnom pronalasku.

– Kolega Midhat i ja izvadili smo baterije i nagnuli se preko kontejnera. Smeće kao smeće… Pogledamo bolje, kad tamo beba! Živa beba, čista, lijepo obučena… Hrabra mrvica nije plakala, a bačena je u kontejner! Nisam mogao vjerovati što vidim svojim očima. Ne sjećam se više ni šta sam pomislio tada. Samo sam je čvrsto zgrabio da je izvučem iz smeća – ispričao je Turčalo.

– Bila je tako lijepo obučena. Ali, i dalje nije plakala. Međutim, kada ju je doktorica skinula i okupala, tada je grčevito zaplakala. Osjetio sam takvo olakšanje. Nikad nisam doživio nešto ni slično ovome. Tko bi rekao da će mi 2017. završiti ovako, da živu bebu nađem u kontejneru. Što bi rekao naš narod, njena nafaka… Pronalazak curice obilježio mi je prošlu godinu. Posjetit ćemo je 31. prosinca 2018., u novogodišnjoj noći, kada smo je i pronašli. Slavit ćemo taj dan zbog nje. Jedva čekamo da je vidimo kada bude napunila godinu – završava svoju priču Turčalo.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Za kazneno djelo pomaganja raznim zločincima diplomatski imunitet ne štiti Murpheya. RTRS je prva shvatila našu priču. Hvala joj!

Prije objave ovog videa, koji je objavila TV Republike Srpske, moramo da pošaljemo u tri lijepe 3,14zde materine sljedeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -