Utorak, 28 svibnja, 2024

CIJELA AMERIKA SLAVI HRVATA, BACIO SE NA SUPRUGU KAKO BI JOJ SPASIO ŽIVOT! Ljubić se nalazi u komi, u jednom danu bio je na dvije operacije

Must Read

Mike Ljubić, 41-godišnji Amerikanac hrvatskog podrijetla s prebivalištem u San Pedru, teško je ranjen u masakru u Las Vegasu, prenosi portal Daily Breeze.

Ljubića, mehaničara na dizalici inače zaposlenog u luci u Los Angelesu, metak pomahnitalog ubojice Stephena Paddocka pogodio je u leđa dok je tijelom pokušavao zaštititi suprugu Michelle.

Ranjeni američki Hrvat već u ponedjeljak bio je na dvije operacije. Trenutačno se nalazi u induciranoj komi, ali liječnici se nadaju kako će se oporaviti.

Ljubić i supruga Michelle na festivalu su bili s još nekoliko lučkih radnika, a njihov kolega John Iacono američkim medijima opisao je horor kojemu su svjedočili na koncertu.

– Isprva smo mislili da se radi o vatrometu, a onda je prijatelj shvatio da je zapravo riječ o rafalu… Dobio je metak u ruku, a drugi kolega ranjen je u nogu… Svi smo se bacili na pod. Kad je pucnjava prestala, ustali smo i počeli bježati, ali Michelle je vidjela da je Mike ostao ležati na podu. Bio je pogođen. Podignula ga je i potrčala, ali onda je manijak opet počeo pucati. Skrivali smo se ispod automobila dok nas slučajni motociklist nije pokupio i odvezao na sigurno  – ispričao je Iacono.

Ljubic i njegova supruga su bili nevjerojatni,  štiteći jedno drugo.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -