Nedjelja, 28 travnja, 2024

BRAD PITT GRADI U ŠIBENIKU: Adil Osmanović za sada bez komentara

Must Read

Potvrđeno je kako će glumac investirati 1 bilijun funti u luksuzni resort u Šibenskom naselju.

Već se ranije šuškalo kako je glumac Brad Pitt posjetio šibensko naselje Zablaće u kojem planira izgraditi luksuzni resort. Otac šestero djece baca se u hotelijerski biznis, a poznato je da će resort uključivati luksuzni hotel, teren za golf, restoran i butike, prema napisima online magazina Telegraph. Razvoj projekta procjenjuje se na oko 1 milijardu funti. Hrvatski arhitekt Nikola Bašić, koji je zaslužan za projekt Morske orgulje u Zadru, pridružio se glumcu prošli tjedan u obilasku po Dalmaciji. 

Osim navedenog hotelijerskog resorta u planu je izgradnja škole i klinika, a poznato je da je Pitt također obišao i UNESCO-vu katedralu Sv. Jakova. Iako za projekt još uvijek nije objavljeno vrijeme gradnje švicarski investicijski fond TFI Holding navodno je već uložio 70 milijuna dolara.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Službeni Zagreb Mate Granića ugostio je vrlo vjerojatnog ubojicu viteške djece. BH Hrvati dali su Graniću 3 saborska zastupnika. Jesmo li proklet narod?

Zoran Milanović je prvi hrvatski političar kojem je uspjelo imena viteške djece, pobijene na vrtuljku, a čije ubojice Sarajevo...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -