Nedjelja, 19 svibnja, 2024

U Hercegovini otkriveni ilegalni migranti iz Alžira, Sirije i Libije

Must Read
Na području Gacka otkriveno 12 ilegalnih migranata, priopćila je Granična policija.

Službenici Postrojbe granične policije Trebinje 22. i 23. kolovoza 2017. godine spriječili su 12 stranih državljana u ilegalnom prelasku državne granice.

Strani državljani, koji su otkriveni na više lokacija u graničnom pojasu na području Gacka, nisu posjedovali identifikacijske dokumente, a u razgovoru s policijskim službenicima izjavili su da dolaze iz Alžira, Sirije i Libije.

U skladu sa Zakonom o strancima prekršajno su procesuirani pred Osnovnim sudom u Trebinju te su predani pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje.

Službenici JGP Bijeljina u srijedu su spriječili krijumčarenje veće količine tekstilne robe iz Republike Srbije u Bosnu i Hercegovinu.

Robu su nepoznate osobe pokušale prokrijumčariti čamcem preko rijeke Drine. O događaju je obaviješteno Tužiteljstvo BiH. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju i otkrivanju počinitelja kaznenog djela, priopćeno je iz Granične policije BiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACELJ: Jandroković odao počast žrtvama na najvećem stratištu bošnjačkog naroda. Osudio komunističke zločine vojske Franje Tuđmana vrhovnika hrvatske vojske pred kojim se 1945 povukla...

  Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 78. godišnjica Bleiburga. Počast suradnicima Adolfa Hitlera i njihovim članovima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -