Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite u Posušju i Grudama

Must Read

Nakon dvogodišnjeg rada s maturantima u Posušju, Edukacijski centar PRIZMA otvara svoja vrata i grudskim maturantima. Sama činjenica da je 98 % dosadašnjih maturanata, koji su pohađali pripreme u ovom centru, upisalo željene fakultete na hrvatskim i bosanskohercegovačkim Sveučilištima mnogo govori o kvaliteti i načinu rada ovog centra.

Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite započet će polovicom 9. mjeseca, a održavat će se iz matematike, hrvatskog jezika, kemije, biologije kao i drugih predmeta za koje postoji interes.

U toku priprema se prijeđeno gradivo provjerava adekvatnim testovima, a na kraju se radi besplatan probni test državne mature.

Voditelji priprema su profesori s iskustvom rada u nastavi, a što je još i važnije, iskustvom u pripremama maturanata za fakultete.

Ne prepuštajte ništa slučaju, nego ponosno postanite vlasnik indeksa na željenom fakultetu.

Obratite se s povjerenjem!

Broj mjesta je ograničen!

 

Kontakt brojevi: 063-440-476 Josip, 063-363-648 Ana

Facebook: Edukacijski centar PRIZMA

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -