Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

DODIK: “Inzko radi plaćenički posao protiv Srba i RS, ne vrijedi ga komentirati”

Must Read

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko “ostrašćen i odavno opredijeljen da radi plaćenički posao protiv Srba i Republike Srpske”.

“Ne znam otkud sad taj Inzko!? Vjerovatno navratio u Sarajevo i vidjevši šta bošnjački mediji pišu, požurio je da ih što prije podrži i ne pročitavši izjavu i ne sagledavši kontekst u kome je data”, rekao je Dodik na pitanje Srne da prokomentira ocjenu Inzka da predsjednik RS unosi strah među povratnike svojom izjavom o “okupaciji Drine”.

Dodik je dodao da se visoki predstavnik, naravno, ni ovaj put nije ispričao za izjavu koja vrijeđa srpski narod i Republiku Srpsku, napominjući da je Inzko svoj odnos prema srpskom narodu i RS pokazao time što nikada nije došao u Bratunac da izrazi pijetet srpskim žrtvama u srednjem Podrinju.

“Zbog toga ne vrijedi komentirati ostrašćenog i davno već opredijeljenog Inzka koji radi svoj plaćenički posao protiv Srba i Republike Srpske”, zaključio je Dodik./Srna/HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

I onima koji nas mrze recimo “Hristos vaskrse”

Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije poručio je vjernom narodu da zagrle i oproste jedni drugima, te poželio da praštaju,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -