Utorak, 30 travnja, 2024

Široki Brijeg nadigrao škotskog viceprvaka

Must Read
Široki Brijeg je protiv Aberdeena pokazao sjajnu i hrabru igru te je izborio odličan rezultat pred uzvrat na Pecari

Nogometaši Širokog Brijega odigrali su neodlučeno 1:1 protiv Aberdeena u prvom susretu drugog pretkola Europske lige igranom pred oko 17.000 gledatelja na stadionu Pittodrie.

Nakon početkog pritiska domaćina Široki je zaigrao nešto bolje, no s dosta grča. Aberdeen je došao u vodstvo u 17. minuti. Vratar Lewis je izbio duboku loptu koju je primio Ryan Christie te je sa 17 metara matirao Bilobrka.

”Plavo-bijeli” su imali tri izgledne šanse u prvom dijelu, a Menalo je bio najbliže pogotku, no na odmor se otišlo s rezultatom 1:0.

U drugom dijelu susreta Širokobriježani su odlično zaigrali. Imali su posjed lopte, a domaćin nije mogao probiti čvrsti obrambeni bedem.

Sjajna igra aktualnog osvajača Kupa BiH isplatila se u 67. minuti kada je bek Stipo Marković s vrha šesnaesterca postigao golčinu za 1:1.

Mogao je Široki i do pobjede, no izgledne prilike promašili su Čabraja, Menalo i Krstanović. Do kraja susreta gosti su odigrali pametno te su održali odličan rezultat pred uzvrat na Pecaru pokazavši odličnu igru u drugom dijelu susretu gdje su u potpunosti nadigrali viceprvaka Škotske.

Uzvrat se igra za sedam dana na  vjerojatno punoj Pecari.

bljesak.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nakon odluke Crne Gore da podrži rezoluciju, Srbija ostaje jedina zemlja regije koja to neće učiniti

Nakon što je Crna Gora objavila da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda (UN) podržati usvajanje rezolucije o genocidu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -