Nedjelja, 28 travnja, 2024

TRUMP RUSIMA: Otpustio sam šefa FBI-a, bio je lud, totalni luđak, sad je sve u redu

Must Read

Američki predsjednik Donald Trump rekao je ruskim dužnosnicima za vrijeme sastanka u Ovalnom uredu da je smanjio pritisak istrage o ruskom upletanju u američke izbore tako što je otpustio direktora FBI-a, piše New York Times.

“Nedavno sam otpustio šefa FBI-a. Bio je lud, totalni luđak”, rekao je Trump tijekom sastanka. “Bio sam pod velikim pritiskom zbog Rusije. Sada je to u redu”, dodao je.

Također je ponovio da on osobno nije pod istragom. Njegova izjava o otpuštanju direktora FBI-a samo je dodatni dokaz da je Trump otpustio Comeyja barem djelomično kako bi omeo istragu o vezi svog izbornog stožera s Rusijom.

Trumpova administracija znala je za veze s Rusijom

Trump je prije otkaza od Comeyja zatražio da prekine istraživati bivšeg savjetnika za nacionalnu sigurnost Michaela Flynna, koji je morao dati ostavku zbog laži o svojim razgovorima s Rusijom.

Kasnije je otkriveno da je Trumpova administracija znala za Flynnove veze s Rusijom. Bivša glavna državna tužiteljica Sally Yates također je upozorila Bijelu kuću da je Flynn podložan ruskim ucjenama oko tri tjedna prije nego je dao ostavku./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Đukanović je nervozan jer je svjestan da mu se sprema hapšenje

PODGORICA - Izvršna direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) Vanja Ćalović Marković smatra da je izjava bivšeg predsjednika...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -