Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

PLENKOVIĆ: HSS-u su vrata otvorena; BELJAK: Ne znam o kojim vratima govori

Must Read

Vlada mora biti jedinstvena i djelovanje u njoj nije sasvim isto kao u parlamentu, poručio je hrvatski premijer Plenković Mostu u intervjuu Večernjem listu, objašnjavajući zašto je smijenio trojicu ministara.

Tvrdi da njegov HDZ ima veći koalicijski potencijal nego prije godinu dana i da će sastaviti novu većinu, a suradnju je otvoreno ponudio HSS-u, nazvavši ga sestrinskom strankom kojoj su vrata HDZ-a otvorena.

Ptedsjednik HSS-a Krešo Beljak na ovu ponudu odgovara: HSS se već gura kroz vrata neko vrijeme u propast, tako da ne znam o kojim vratima govori premijer Plenković.

Da nema koalicije s Mostom, niti abolicije za HDZ, ponovio je čelnik SDP-a Davor Bernardić. Ministar financija najodgovorniji je za krizu jer je do lakata u Agrokoru, rekao je.

Bivši strateg Mosta Ivica Relković kaže da je Most počinio političko samoubojstvo jer ga HDZ neće htjeti treći put, a SDP neće s njima riskirati. Vidimo ponašanje HNS-a, IDS-a. Mislim da oni više nego HDZ ne žele doći uopće u opciju koalicije s Mostom, smatra.

Okrenuvši leđa ministru Mariću, Most je sam sebi, smatra Relković, osigurao dugoročno mjesto u oporbi. Ovo nije šteta od par mjeseci ili godinu dana ovo je dugotrajna šteta, dodaje Relković./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Hercegovac krenuo na hodočašće iz Njemačke do Međugorja koje je dugačko nevjerojatnih 1000 kilometara

Širokobriježanin Ferdo Galić krenuo na hodočašće iz Njemačke do Međugorja, točnije iz Njemačkog grada Reutlingena na put dug 1000...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -